Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2016

На Прикарпатті на три роки ув’язнення засудили киянина, який під впливом наркотиків скоїв розбій на заправці

     

Яремчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 42-річного киянина, який вчинив розбій на місцевому АЗС.
За інформацією начальника Яремчанського відділу прокуратури Федорчука Володимира, вказаного првопорушника засуджено до трьох років позбавлення волі.
Нагадаємо, у січні цього року, він, перебуваючи в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, під’їхав на таксі до заправки з метою придбання сигарет. Однак, зайшовши в приміщення АЗС, побачивши, що каса із грошима відчинена, вирішив заволодіти коштами з неї. Засунувши руку під лівий край куртки, зловмисник вказав охоронцю АЗС, що там є зброя, та, пригрозивши вчиненням пострілів, наказав йому покинути приміщення, на що останній погодився.
Після цього киянин викрав з каси 1669 грн та на таксі покинув місце злочину.
Окрім того, в будинку за місцем його тимчасового проживання в Яремче виявлено та вилучено понад 20 грамів наркотичного засобу канабісу (марихуани).
Вироком Яремчанського міського суду його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2166