Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2016

«Затримані в Драгобраті – це ті самі особи, які вчинили ряд правопорушень на Прикарпатті», - Владислав Братюк

     

«Першочерговими слідчими діями встановлено п’ять осіб, які обгрунтовно підозрюються у вчиненні ряду правопорушень у Косівському районі. Це ті особи, які затримані на туристичній базі в урочищі «Драгобрат» Закарпатської області», - зазначив прокурор області Владислав Братюк.
Про це прокурор Івано-Франківської області повідомив сьогодні, 12 січня, під час зустрічі із журналістами.
Владислав Братюк також зазначив, що наразі тривають слідчі дії, збирається доказова база та проводяться всі необхідні заходи для об’єктивного розслідування.
Також, у зв’язку із резонансністю даної події, Владислав Братюк підкреслив, що з боку  правоохоронних органів немає жодних упереджених дій до представників тих чи інших громадських організацій чи політичних сил.
Окрім того, т.в.о. начальника Головного  управління Національної поліції  в області Віктор Шкутов  повідомив, що проводиться перевірка щодо причетності вказаних осіб до вчинення інших злочинів.
Нагадаємо, 9 січня 2016 року на території Косівського району група осіб вчинила хуліганство, незаконне позбавлення волі людини та незаконне заволодіння транспортним засобом. Хід розслідування вказаного кримінального провадження за цими фактами на контролі прокуратури Івано-Франківської області.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області
 
 

кількість переглядів: 2885