Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2013

Прокуратура Прикарпаття розслідує факт отримання неправомірної вигоди за виділення землі у с. Поляниця

Прокуратурою Івано-Франківської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, порушеному  за фактом вимагання неправомірної вигоди у розмірі 20 тисяч доларів США посадовими особами Поляницької сільської ради.

Таку суму посадовці вимагали за сприяння в отриманні земельної ділянки на території с. Поляниця. Відомості про вказане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 368 КК України.
В ході досудового розслідування виникла необхідність у проведенні ряду слідчих (розшукових дій), які було доручено провести працівникам правоохоронних органів. На даний час їх виконання триває.
Водночас, до прокуратури Івано-Франківської області звернувся мешканець с. Поляниця, який заявив про неправомірні, на його думку,  дії працівників ОВС, які допущені під час проведення слідчих дій.  З цього приводу, 25 жовтня 2013 року розпочато кримінальне провадження  за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 364 КК України. В ході  досудового розслідування  будуть перевірені усі зазначені у заяві доводи та прийнято процесуальні рішення.

кількість переглядів: 2594