Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2017

Вдосконалення комунікацій у системі правосуддя Прикарпаття: прокурор області Олександр Стратюк взяв участь у робочій зустрічі з канадськими суддями (ФОТО)

  

У п’ятницю, 13 жовтня 2017 року, прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк взяв участь у робочій зустрічі щодо вдосконалення комунікацій у системі правосуддя в області.
 
 
 

Захід організовано в рамках українсько-канадського проекту «Підтримки судової реформи в Україні» .
 

Під час зустрічі канадські судді Майкл МакДональд та Мері Моро, а також директор Управління міжнародних програм Офісу Уповноваженого з питань федеральних суддів Канади Олег Шаков поділились із місцевими суддями та керівниками правоохоронних органів досвідом роботи із засобами масової інформації та громадськістю.

Відтак учасники обговорили порядок створення і забезпечення діяльності Комунікаційного комітету системи правосуддя в Івано-Франківській області.
 

За словами організаторів, такий Комітет матиме чіткі завдання та конкретні цілі задля зміцнення довіри громадськості до органів системи правосуддя та покращення їх іміджу як справедливих та ефективних інструментів захисту прав та інтересів громадян і забезпечення верховенства права.

Довідково: комунікаційний  комітет  системи  правосуддя є  робочою  групою,  до  складу  якої  входять спеціалісти комунікаційних служб ключових органів місцевої влади, установ системи правосуддя і правоохоронних органів регіону. Цей комітет створюється в якості майданчика для обговорення питань зв’язків зі ЗМІ і громадськістю, які цікавлять всіх учасників, забезпечення скоординованих комунікацій і оперативного реагування на кризові ситуації і резонансні питання, що постають перед судами, а також для виявлення можливостей для співпраці з реалізації програм покращення доступу до правосуддя.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2180