Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2017

Кілограм коноплі та зброю вилучено у калушанина

  

Калуським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 41-річного місцевого жителя, якого викрито на незаконному зберіганні вогнепальної зброї та наркотичних засобів.

Так, під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника виявлено 68 поліетиленових пакетів із сухою речовиною, зовні схожою на суцвіття коноплі, вагою близько 530 грамів.

Крім того, аналогічну подрібнену речовину у сухому стані вагою близько 400 грамів та 7 грамів цієї речовини у вологому стані виявлено у пластмасовій посудині, а також два поліетиленові пакети та два паперові згортки з порошкоподібною речовиною біло-рожевого кольору, зовні схожу на психотропну речовину амфетамін, вагою близько 1,4 грам. Дані речовини направлено на експертизу.

Також у помешканні калушанина виявлено та вилучено зброю, боєприпаси і металевий кастет, які направлено на експертизу.
Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та ч.2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

 За вказані правопорушення зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1857