Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2017

На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру банді розбійників, серед них – двоє іноземців

  

Прокуратура Івано-Франківської області повідомила про підозру чотирьом учасникам організованої банди, які вчинили ряд особливо тяжких злочинів на території Прикарпаття та інших областей.

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Микола Ільницький, організатор групи місцевий житель, а його спільники -  двоє громадян Грузії та мешканець Житомирської області.

В ході слідства встановлено, що банда із застосуванням вогнепальної зброї, фізичного та психологічного впливу на потерпілих у 2015–2016 роках вчинила два розбійні напади і замах на розбій на Прикарпатті та Житомирщині, а також крадіжку в Хмельницькій області.

Наразі всі четверо перебувають під вартою, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч.ч. 4,5 ст. 185 (крадіжка), ч.4 ст. 187 (розбій), ч.1 ст. 14, ч.4 с. 187 (готування до розбою), ст. 257 (бандитизм), ч.3 ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2642