Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2016

У прокуратурі Івано-Франківської області відбулись урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури України

  

У четвер, 1 грудня 2016 року, в прокуратурі Івано-Франківської області відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників прокуратури.
Вітали з професійним святом працівників прокуратури керівники органів державної влади, правоохоронних та судових органів.
Вітаючи колектив прокуратури, прокурор області Олександр Стратюк зазначив, що авторитет органів прокуратури залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує обов’язки кожен її працівник.

«Упевнений, що високий професіоналізм та  почуття відповідальності допоможуть працівникам прокуратури здобути більшу повагу від людей, підвищити їх довіру», - підкреслив Олександр Стратюк.

Прокурор області також наголосив на тому, що в умовах реформування перед працівниками прокуратури нові підвищені вимоги, більш складні завдання, які вимагають готовності працювати за європейськими стандартами. Лише професійність, чесність та принциповість допоможуть викорінити корупцію та організовану злочинність.

Зі словами вдячності прокурор області звернувся до працівників, які несли військову службу на сході України.

З нагоди свята за сумлінне виконання службових обов’язків ряд працівників було заохочено наказами Генерального прокурора України і прокурора області, грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради.
 
На завершення урочистостей прокурор області побажав працівникам та ветеранам міцного здоров’я, миру, добра, твердості духу, нових звершень та успіхів у служінні народу України.
 
 
                                           
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2243