Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2016

В Івано-Франківську обрано запобіжний захід чотирьом «моделям» порно-чату

Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту щодо чотирьох жінок , яких підозрюють у виготовленні, збуті та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру.
 


 
   Так, у рамках розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України в Івано-Франківську викрито дві онлайн-студії, де  незаконно виготовляли відеопродукцію порнографічного характеру.

  Установлено, що організаторка та три співучасниці, зареєструвавшись в якості веб-моделей у мережі Інтернет на одному із сайтів, приймали замовлення від користувачів цього ресурсу в режимі «онлайн», виготовляли, розповсюджували та збували за своєї участі відеопродукцію порнографічного характеру .

 Наразі всім чотирьом повідомлено про підозру у вчинені вказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює прокуратура Івано-Франківської області. За вказане правопорушення їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2369