Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2015

На Прикарпатті «на гарячому» спіймали групу хабарників, які діяли в сфері земельних відносин

            

Прокуратурою Івано-Франківської області спільно з працівниками УПСЗЕ УМВС України в Івано-Франківській області викрито факт одержання неправомірної вигоди.
Встановлено, що група в складі першого заступника начальника Головного управління Держземагентства в області, заступника начальника відділу Держземагентства одного із населених пунктів, сільського голови та секретаря ради вимагали неправомірну вигоду в розмірі 10 тис. доларів США за сприяння у наданні у приватну власність земельної ділянки площею 0,8 га для ведення особистого господарства.
В подальшому, корисливі посадовці, отримали від потерпілого перший транш неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. доларів США та 10 тис. грн., який розподілили між собою та видали розпорядження про дозвіл на виготовлення проектної документації  на земельну ділянку.  Завдяки злагодженим, професійним та скоординованим діям правоохоронців, хабарників затримано «на гарячому», вилучено предмети неправомірної вигоди, 4 осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.     
Досудове розслідування проводиться слідчим відділом прокуратури Івано-Франківської області.
   
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1630