Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2015

За одержання неправомірної вигоди засуджено майстра лісу

               

Коломийського міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення  такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи дії з використанням наданого їй службового становища).
Нагадаємо, що 51-річний мешканець Коломийщини , працюючи на посаді майстру лісу, отримав неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 900 грн. за безперешкодне вивезення дров з території лісгоспу.
Прокурор у кримінальному провадженні орієнтував суд на призначення зловмиснику покарання, передбаченого санкцією ч. 1 ст. 368 КК України.
З такою позицією прокуратури суд погодився та засудив лісника до покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі 17 тис. грн. з позбавленням права обіймати посади, пов`язанні з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком 1 рік. Вирок набрав законної сили.


Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1816