Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2015

За втручання прокуратури Прикарпаття виконано рішення суду про повернення боргу державному підприємству

            

За сприяння прокуратури Івано-Франківської області виконано судове рішення щодо стягнення на користь держави коштів в сумі  416 864, 49 грн.
Так, прокуратурою м. Івано-Франківська було виявлено, що в 2013 році між державним підприємством та одним із товариств було укладено договір на його охорону з метою відвернення  посягань, збереження фізичного стану об’єкта та припинення несанкціонованого доступу третіх осіб. Однак, всупереч умовам укладеного договору, товариство за отримані послуги з охорони розрахувалось частково, внаслідок чого утворився борг. Прокуратура стала на захист державного підприємства та звернулась в його інтересах до суду.
Рішенням господарського суду Івано-Франківської області в дохід держави стягнуто суму заборгованості, позовні вимоги прокурора задоволено. Вказане рішення було предметом перегляду в апеляційному та касаційному порядку за скаргами боржника, якому відмовлено в їх задоволенні.
За втручання прокуратури Івано-Франківської області рішення про стягнення заборгованості в сумі понад 400 тис. грн. виконано в повному обсязі, державному підприємству повернуто борг за здійснення охорони об’єкта.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 1813