Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2015

Прокуратуру Івано-Франківської області очолив Владислав Братюк

  

У вівторок, 30 червня, заступник Генерального прокурора України - Головний військовий прокурор Анатолій Матіос офіційно представив колективу прокуратури Івано-Франківаської області новопризначеного керівника Владислава Братюка.

Представлення відбувалося за участю громадськості, керівників правоохоронних органів та представників місцевої влади Прикарпаття.
Охарактеризовуючи новопризначеного прокурора області, як досвідченого працівника, Анатолій Матіос зазначив , що головна вимога сьогодення – це інститут громадянського суспільства, тому прокурор області має дослухатися до думки громадськості щодо наявних проблемних ситуацій, які потребують нагального прокурорського втручання.
Разом з тим, серед першочергових завдань Анатолій Матіос також відзначив боротьбу з корупцією та незаконним вивезенням лісу. «Вже за три місяці, переконаний, повинні бути результати. Сила права має привести до невідворотності покарання», - наголосив Анатолій Матіос.

У свою чергу, Владислав Братюк зазначив, що працюватиме відкрито та розраховує на співпрацю з громадськими активістами. «Ми живемо в непростий для України час. Я впевнений, що за допомогою чесного та досвідченого колективу прокуратури області ми зможемо вибратися з цього становища. Ми не повинні ховати очі від людей, а повинні працювати відкрито. Я обіцяю всім співпрацю та розуміння”, – підсумував прокурор області.
Довідково: Владислав Братюк народився 1976 року в м. Хуст, в органах прокуратури працює з 1998 року, зокрема очолював прокуратури  Тячівського, Виноградівського та Берегівського районів.
Наказом Генерального прокурора України від 26 червня 2015 року призначений на посаду прокурора Івано-Франківської області.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2010