Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2015

За фактом вибуху біля перинатального центру в Івано-Франківаську розпочато кримінальне провадження

  

Сьогодні,  о 13:25 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що біля  приміщення Івано-Франківського обласного перинатального центру відбувся вибух.
 Внаслідок нього загинув 48 річний чоловік, а його дружина отримала тілесні ушкодження.
На місце події виїжджали прокурор Івано-Франківської області, начальник УМВС України в Івано-Франківській області, заступник прокурора Івано-Франківської області, прокурор м. Івано-Франківська та слідчо-оперативні групи СВ Івано-Франківського МВ УМВС України та СУ УМВС України в області, експерти НДЕКЦ при УМВС України в області.
Попередньо установлено, що вибух стався близько 13.20 год. Перебуваючи біля запасного виходу з приміщення Івано-Франківського обласного перинатального центру 48- річний мешканець обласного центру на ґрунті ревнощів застосував гранату, як наслідок -  загинув сам, а його дружину – старшу медсестру полового відділення зазначеного перинатального центру доставлено в лікувальний заклад в тяжкому стані.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 КК України.
На даний час триває огляд місця події, проводяться першочергові слідчі дії, допитуюся особи, призначаються необхідні експертизи.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 2793