Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2015

У Калуші внаслідок п’яної стрілянини госпіталізовано двох потерпілих, серед них – працівник міліції

  

Калуською міжрайонною прокуратураю здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за фактом хуліганства та спричинення тяжких тілесних ушкоджень.
Повідомлення про те, що на одній із центральних вулиць Калуша невідомі особи, грубо порушуючи громадський спокій, вчинили стрілянину із травматичної зброї на лінію «102» надійшло вчора близько 5 години ранку.
Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що інцидент стався неподалік нічного клубу. Невідомі чоловіки з хуліганських спонукань нанесли тілесні ушкодження дільничному інспектору Калуського МВ УМВС та з травматичної зброї  гумовою кулею  влучили у жителя міста.
Внаслідок події 26-річного мешканця Калуша госпіталізовано з діагнозом вогнепальне поранення обличчя  з ушкодженням м’яких тканин, не проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки з ушкодженням м’яких тканин,алкогольне сп’яніння.  Працівник міліції отримав відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом скроневої кістки черепа.
Також відомо, що в цей день, інспектор не був при виконанні службових обов’язків.
Наразі правоохонці вживають всі необхідні заходи для встановлення особи чоловіка  котрий стріляв та його затримання, а також інших правопорушників. Призначено ряд експертиз.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 КК України та ч.1 ст. 121 КК України. Досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

кількість переглядів: 3041