Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
08.09.2016

Відбулося чергове засідання Консультативної ради при прокуратурі Івано-Франківської області

 
У засіданні Консультативної ради взяв участь і виступив прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк. Керівник прокуратури поінформував про стан вирішення прокуратурою проблемних питань, на які попередньо звертала увагу Консультативна рада з огляду на їх актуальність та значимість для всієї області, зокрема, що стосується протидії незаконній вирубці лісів та незаконному вивезенню піщано-гравійної суміші.
Прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк відзначив важливість налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства, а також сприяння прокуратурі області щодо реалізації завдань, які передбачені Конституцією України та Законом України «Про прокуратуру». Під час засідання він відповів на всі запитання, що цікавили присутніх, вислухав їхні пропозиції та побажання щодо подальшої співпраці.
З інформацією про діяльність Консультативної ради виступив голова Ярослав Ткачівський, який доповів присутнім про те, що за період 2014-2016 рр. було проведено 21 засідання, на якому було розглянуто 90 питань, по яких були прийняті відповідні рішення.
За підсумками Рада ухвалила відповідні рішення.
Консультативну раду при прокуратурі Івано-Франківської області створено у червні 2014 року. До її складу увійшли представники органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян, правозахисних, профспілкових організацій, засобів масової інформації, науковці.

кількість переглядів: 469